Camper

Camper te koop:
Volkswagen T3, bouwjaar 1990, camperinbouw 1994, km stand 210.000, groen met een wit verhoogd dak, in uitstekende staat van onderhoud, zowel van binnen als van buiten, en rijklaar.

Na 29 jaar hebben wij afscheid genomen van onze camperbus. Wij hebben er op korte en lange trips enorm veel plezier aan beleefd, maar zijn inmiddels ‘op leeftijd’ en toe aan meer gebruikersgemak.
De camper heeft buiten het seizoen altijd in de garage gestaan, is volledig roestvrij en kreeg jaarlijks een grote beurt. Het is een eenvoudige bus, zonder airco en met een kruissnelheid van 90-100 km/uur. Hij rijdt op diesel rond de 1 op 11, afhankelijk van wind en landschap. Hij heeft ons naar de Pyreneeën en de Alpen gebracht, door hoge bergen en diepe dalen, op lage klimsnelheid weliswaar, maar zonder het ooit af te laten weten.
Het voordeel van een eenvoudige bus is dat er weinig aan kapot kan gaan. Het nadeel is dat je niet onder de Eiffeltoren of de Dom van Utrecht kunt kamperen, omdat er in een aantal steden (terecht) beperkingen zijn opgelegd ten aanzien van dieseluitstoot. De bus is oersterk en kan nog jaren mee volgens de garage en de taxateur (rapport aanwezig).

De camper is uitgerust met: 2 pitsgastoestel, koelkastje (zonder vriesvak, aan te sluiten op gas, elektrisch, en (rijdend) op de accu), radio en cd-speler, kachel (in de vloer), waterreservoir van ruim 30 l., afvalwatertank, porta potti w.c., trekhaak en fietsenrek voor twee fietsen, een breed zonnescherm met zijflappen, 2 wielblokken (om een schuine stand te corrigeren), 15 m verlengkabel en een gastank. Er is veel kastruimte (zie foto’s). Ook boven de stoelen, onder de zitbank en onder de achterklep is royaal bergruimte aanwezig.

Bij de taxatie bleek dat de bus in de loop der jaren een ‘oldtimer’ is geworden, niet alleen een mobiel vakantiehuisje, maar tevens een collectors item dat bij goed onderhoud jaarlijks in waarde toeneemt.
De vraagprijs op basis van het taxatierapport is € 16.500,–. Voor meer informatie 06 53 25 33 74.

Hieronder een foto-overzicht van de bus in huidige staat.